2012. november 28., szerda

Decemberi kézműves foglalkozások velünk…
Szeretettel várunk minden érdeklődőt, elsősorban felnőtteket, a
SIGNO Galéria karácsonyi műhelyébe,  ahol MívesMagos kézműveseink segítenek abban, hogy elkészíthessük az ünnepekre szánt egyedi ajándékunkat. A családias hangulatú műhely, a Zsolnay negyed „boltok utcájában” található, a Signo Galéria szomszédságában.  Reméljük a közös munka mellett alkalom lesz arra is, hogy beszélgessünk, egy tea mellett belefeledkezzünk a várakozás meghitt pillanataiba. A műhely, advent minden péntekjén várja az érdeklődőket délután 15 órától.
Első közös szöszmötölés :
  • november 30.-án lesz, ahol nemezelünk és mézeskalácsot díszítünk, Polgár Zsuzsannával és Minorics Tündével. Részvételi díj: az elkészítendő tárgytól függően 2000-2500 ft.
  • december 7.-én Macivarrás lesz Szipl Marával.
  • december 14.-én Koszorúkészítés Beke Líviával.
  • december 21.-én (még szervezés alatt)
érdeklődni: Baka Sára +36 20 585 8600
 signogaleria@gmail.com
http://www.facebook.com/signogaleria?fref=ts



December minden hétvégéjén ugyancsak a Zsolnay negyedben, a galériával szemben lévő „Inkubátor Házban” rendezik a családi adventi hétvégéket Adventi kalendárium címmel, melyben játszóházak gyermek programok, bábelőadások, valamint a Zsolnay Művészpiac kézműves-iparművészei várják az érdeklődőket míves portékáikkal.
részletes programot itt találtok: http://www.pecsprogram.hu/program/Adventi_Kalendarium

·         december 2.-án velünk szorgoskodhatnak kicsik és nagyok.  Mézes sütés és díszítés, kerámiafestés, nemezelés, papírmunkák, és varrás, délelőtt 10 órától. A foglalkozások technikánként 300 Ft.


·         December 4.-én 11.30 órakor a PTE FEEK-en nyílik kiállítás, melyen meghívott alkotók által megkomponált, megtervezett karácsonyfák és szintén hozzá tervezett, a díszítéshez illeszkedő installációk és ajándékcsomagok jelennek meg. A karácsonyfa díszítésében elsődleges szempontként az igényes koncepciót és kivitelezést, az ünnepélyességet és a harmóniát jelöltük meg, amelyben a klasszikus díszítési hagyománytól a merész megoldásokig vártuk az elképzeléseket. A kiállítás zárásaként 11.-én közönségszavazatok alapján díjakat adunk át a legeknek….

·         Ugyanezen a napon egy meglepetés-kiállítás is kapcsolódik a programhoz.  A kar hallgatói, a facebookon elindított játékával a személyes ajándékokról és hozzájuk fűzött történetekkel mesélik el az ajándékozás örömét, melyet ugyancsak interaktív formában tárnak az érdeklődők elé a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar folyosóján.  (Pécs Szántó –Kovács János u.2.)




Várunk mindenkit szeretettel decemberben is, aki megtisztel minket barátságával, kreatív támogatásával. Kívánunk vidám szorgoskodást kellemes időtöltést. Köszönjük mindazoknak, akik eddig is lélekben velünk voltak, kedves szavaikkal hozzájárultak programjaink sikeréhez és erőt adtak missziónkhozJ
Áldott békés karácsonyt kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése