2011. október 16., vasárnap

Októberi MagTár-ház
Családi Szombatok Kalendáriuma c.
következő programunk
2011. október 22.-én szombaton 14 órától
a Pannon Magyar Házban
                                        (Pécs, János u. 22.)
bütykölő klub felnőtteknek
csipke-csodákhorgolás és csipkeverés alapjaival ismerkedünk...
Az Alajos utcai csipkeverő kör tagjai segítségével ismerkedünk a csipkeverés fortélyaival, majd mi magunk is elkészítünk egy mintacsíkot, később karkötőnek könyvjelzőnek felhasználva….
bakaraszNjátszómühely-ben
A legkisebbekkel színes fonalakkal egyszerű fonásokat tanulunk,  a vastagabb fonalakkal pedig ők is kipróbálhatják a csipkeverés egyszerű fogásait.
MagTár-lat
Még látható lesz Haszmann Gabriella bútorestő kiállítása a nagyteremben, de a csipkekör tagjainak munkáiból is rögtönzünk egy kiállítást kedvcsinálóul.
mentés itt és most galéria…vendége : Gyüker András lesz
aki a Mecsekben található gyógyfüvekről mesél….maga is termeszti, gyűjti,  szárítja és használja is őket valamint mindenkinek jó szívvel ajánljaJ

Parlando kult.klub -ban
 Befőttek, lekvárok télre eltett kincsek bemutatója, kóstolása, csere-beréje….
Várjuk a jelentkezőket akik szívesen szépség mustrára bocsájtják üvegeiket, vagy részt vennének játékunkban, akár kóstolásra felajánlva egy-egy finomságot, akár cserélne vagy valamilyen receptet osztana meg a résztvevőkkel. A következő Hírharangban közreadjuk őket….
Kisorsolunk a vendégeink között Polgár Zsuzsa kézimunkáját, egy levendulával töltött, vagdalásos mintával hímzett zsákocskát.

 Mindenkit várunk szeretettel,
ha nem szeretnél kézműveskedni, csak kimozdulnál, jó társaságban innál egy hideg, vagy éppen forró teát és zenehallgatás közben csak lógatnád a lábad: akkor is itt a helyed!!! J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése