2011. július 5., kedd

„Nedves hajjal futkároznak meztélábas záporok… „ /Radnóti Miklós.


Áldás hava- Nyárhó-Szent Jakab havában  MagTár-házas szombatunk kínálatából
 július 9.-én 14.00

Bütykölő klub felnőtteknek
Marokkosarat fonunk vesszőből

mentés itt és mostként… galéria és a
MagTár-lat vendége:
Szipl Mara textiltervező
Egy tehetséges fiatal művésszel ismerkedhetünk meg, aki babákat, macikat tervez és maga is varrja őket. Mindegyik darab egy felfedezőút, az anyag élettelenségétől egészen a megszületéséig. Míg készülnek,  ismerkednek  dédelgetik egymást,  vele vannak, majd útjukra engedi őket miközben  elkopnak, meggörbülnek, történetük lesz.  Most elhozza közénk a bozontosokat….és mesél róluk.

bakaraszNjátszómühely
a gyerekeknek macis kirakók és színezők, rejtvényekkel…

További információ, és jelentkezés:


…Ízek, mézek, gyümölcsök….
Gyümölcsök jótékony hatásaival ismerkedünk, frissen vagy levével, szépítő hatásával, aszalva vagy reformsütikbe ágyazva, maga az Élet…házi lekvárok és mézek bemutatója, vására


.... Lesz sorsolás is, Bedő Anikó keramikus mézes edénye

.....Most beválthatod MívesMagos portyinká-id is, ha összegyűlt 3 darab, féláron kézműveskedhetsz! Természetesen minden résztvevőnek ismét jár, hogy a következő foglalkozásokon 3 db-ot összegyűjtve, az azt követőn fél áron vehess részt egy MagTárház-as szorgoskodásban, folytasd tehát a gyűjtést!  


….Ha nem szeretnél kézműveskedni, csak kimozdulnál, jó társaságban innál egy jeges vagy forró teát és zenehallgatás közben csak lógatnád a lábad: akkor is itt a helyed!!!
Várunk szeretettel!
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése